Ilgiau nei metus laukusi savo salono atidarymo, Sandra džiaugėsi, jog pagaliau jame galės apsirengti visi, norintys atrodyti jaunatviškai, stilingai ir originaliai. „Kiekvieno žmogaus – savitas stilius, žmogaus jaunystės negali apibūdinti“, - apie būsimus klientus kalbėjo Sandra.

Šiuo metu salone galima apžiūrėti ir įsigyti lininių drabužių ir avalynės iš šiai vasarai dizainerės sukurtų drabužių kolekcijos. Rudeniop Sandra žadėjo praplėsi vyriškų drabužių asortimentą. Visi, besižavintys originaliais dizainerės sukurtais aksesuarais, galės pasipuošti nuo galvos iki kojų.

„Bus ir pigesnių drabužių linija, kuriuos galės įsigyti jaunimas, bus ir prabangesnių drabužių“, - apie būsimų kainų tendencijas pasakojo dizainerė. Šiemet vasaros drabužių kainos „Sandros salione“ svyruoja nuo šimto iki kelių šimtų litų. Vienetinius modelius galima įsigyti už masinės produkcijos kainą.

Savitu grožio ir stiliaus pajutimu iš kitų dizainerių išsiskirianti Sandra nestokoja fantazijos nei kurdama, nei kalbėdama apie savo kūrinius. „Nors paprastai manome žiną, kaip turi atrodyti ir iš ko turi būti padarytas, sukirptas, susiūtas, suklijuotas vienas ar kitas daiktas, iš tiesų kiekvienos taisyklės interpretacija yra tik mūsų pačių fantazijos reikalas“, - savo mintimis dalijosi dizainerė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją