Toks vaizdas veda iš proto ir intriguoja. Štai šešios pagrindinės nevarginančio ir neperkrauto stilingumo paslaptys.

Pasirūpinkite įkvėpimu iš anksto

Visoms mums kartkartėmis prireikia įkvėpimo formuojant įvaizdį. Vis dėlto būtina pasirūpinti, kad stiliaus kūrimo idėjos būtų po ranka, kai jų reikia labiausiai, rašo purewow.com.

Mados tendencijomis besidominčios moterys atnaujina patikusių įvaizdžių nuotraukų kolekciją reguliariai ir niekada nepamiršta išsisaugoti dailų socialiniuose tinkluose pastebėtą vaizdelį. Taigi išaušus nelemtam rytui, kai įkvėpimas jūsų neaplankys, pakaks žvilgtelėti į kompiuterį ar išmanųjį.

Pakaks vieno akcento

Galbūt tai – tobulo kirpimo kelnės ar išskirtinis sijonas. Nepamirškite, kad įspūdinga aprangos dalis turi būti tik viena, visos kitos ją turi papildyti. Kitaip tariant, nemėginkite tuo pačiu metu derinti skirtingų tendencijų.

Išbandykite netikėtą aksesuarą

Į aprangą įtraukite bent vieną netikėtą elementą, pavyzdžiui, įspūdingus aukštakulnius ar išskirtinio dizaino rankinę. Pasinaudoję šiuo patarimu įprastą nuobodoką įvaizdį paversite ypatingu.

Sluoksniavimo teikiami privalumai

Įspūdinga skara ir valiūkiškai plevėsuojantis paltas – puikus derinys, tiesa? Net neabejokite, kad atsakingai parinkti sluoksniuotų drabužių komplektai leis atrodyti kur kas geriau. Be to, drabužių sluoksniavimo principas padės suformuoti daugiau derinių iš spintoje jau esančių drabužių.

Pirkite tik tikrai patinkančius drabužius

Nesvarbu, kad vienas ar kitas drabužis itin madingas ar ekstravagantiškas: jei nesate 100 proc. tikros, kad jo norite, neatrodysite labai gerai. Kitaip tariant, patartina pirkti tik tuos drabužius, kurie suteikia jums laimės. Ką daryti, kai vis dėlto negalite apsispręsti? Jums padės dviejų savaičių testas. Jei įsigijusios drabužį jo iš spintos neišsitraukiate pirmas dvi savaites, grąžinkite. Jei pirkinys iš tiesų geras, norėsite jį išmėginti kuo greičiau.

Žinokite, kas tinka būtent jums

Turbūt ironiškiausiai skambanti paslaptis, padėsianti atrodyti stilingai, – neįsikibti į jokias mados tendencijas pernelyg stipriai. Tiesą pasakius, jei žinote, su kuriais drabužiais atrodote dailiausiai, ši informacija neabejotinai jums padės išmėginti naujus derinius. Pavyzdžiui, jei žinote, kad jums kur kas labiau tinka kelnės nei suknelės, išmėginkite pačių įvairiausių ilgių, kirpimų ir medžiagų kelnes derindamos jas su skirtinga avalyne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)