Atėjus vasarai, turbūt ne viena moteris susimąsto, ką tokio ypatingo turi tos lieknos it stirnos manekenės, kulniuojančios podiumu. Štai 5 praktiški ir labai paprasti patarimai, kaip atrodyti tarsi supermodeliui!

Gera laikysena – raktas į eleganciją!

Laikysena – vienas svarbiausių dalykų, formuojančių nuomonę apie jus, kaip apie žmogų. Taigi, keletas esminių taškų, į kuriuos reikėtų atkreipti dėmesį: atlenkite atgal pečius, šiek tiek įtraukite pilvą ir truputį stumtelėkite dubenį į priekį.

besitreniruodamos galite užsidėti ant galvos knygą ir pabandyti kambaryje pavaikščioti su ja. Atminkite, jog jūsų laikysena turi būti užtikrinta, savimi pasitikinčios, gražios moters.

Išmokite gražiai vaikščioti

Dažnai atrodo, jog supermodeliai vaikšto išdidžiai pasispirdami. Štai kaip galite tai padaryti: dėkite vieną koją priešais kitą, kojų pirštus laikykite lengvai ištiestus į priekį. Jūsų žingsniai turi sudaryti vieną liniją, tarsi jūs eitumėte įtemptu lynu, tačiau pirmąją koją dėkite pakankamu atstumu nuo antrosios (tik ne taip toli, kad eisena atrodytų gremėzdiška ar dar blogiau – vyriška).

Visada žvelkite į aplinkinius su šypsena (atvira ar uždara) veide. Galiausiai, praktikuokitės tol, kol galėsite nevaržomai žengti tarsi podiumu.

Gražūs plaukai ir oda

Supermodeliai paprastai turi natūraliai, tačiau kerinčiai atrodančius plaukus. Žinoma, šiuo atveju galimi įvairūs variantai, tačiau mūsų pasirinktas – vidutinio ilgio natūraliai krentantys palaidi plaukai ir kelios negriežtos bangos.

Jūsų makiažas: išbandykite gaiviai drėkinantį toninį kremą kartu su bronzantu, kuris suteiks veidui lengvą įdegio efektą. Paskutinis akcentas yra tvarkingi, natūralūs antakiai, kurie suteikia veidui formą ir akcentuoja akis.

Vakariniam makiažui pabandykite tamsiai rudai (ar kita tamsia spalva) paryškinti viršutinius ir apatinius akių vokus – tai suteiks dramatišką efektą.

Jei į jūsų kiemą užsuko didžiulė šventė ar ruošiatės į rimtą pokylį, patikėkite savo plaukus ir makiažą profesionalams. Juk nemanote, kad supermodeliai atrodo taip įspūdingai ir išsiverčia be grožio ekspertų komandos?

Dėvėkite aukštakulnius

Įsigykite aukščiausią batų porą su kulnais ar platforma, su kuria galite normaliai ir patogiai paeiti, ir nešiokite juos kaip įmanoma dažniau. Aukštakulniai batai pavers jus aukšta, liekna ir pasitikinčia savimi dama.

Nuginkluokite aplinkinius savo švytinčia šypsena

Nėra gražesnio žmogaus, negu tas, kuris šypsosi! Jeigu jūsų dantys kreivi, kreipkitės į savo odontologą. Pasikonsultuokite su juo apie kabes arba reikalingas procedūras.

Įsitikinkite, kad jūsų dantys balti. Šiuo atveju puikiai padės nesudėtinga dantų balinimo procedūra namų sąlygomis. Jei turite pakankamai pinigų ir noro, galite kreiptis ir dėl profesionalaus dantų balinimo odontologo kėdėje.