Pasak LVJC direktoriaus Valdo Jankausko, „mūsų išskirtinis stovyklų bruožas – ugdomosios vasaros atostogų programos, kuriomis skatiname vaikus ir jaunimą pažinti kuo daugiau veiklų ir atrasti save. Leisdami laiką su bendraamžiais jie gebės ugdyti bendravimo, bendradarbiavimo, baimių nugalėjimo ir kitas savybes“.

Stovyklos „Vasara su Patirtuku“ ir „Vasara su Bandykle“ bei birželio antroje pusėje prasidėsianti nauja užsiėmimų programa „Hobių ieškotojai“ vaikams ir jaunimui suteikia galimybę pažinti ir išbandyti daug kūrybiškų ir judrių veiklų nuo muzikos, teatro, dailės, fotografijos iki įvairių šokių stilių, baseino, fechtavimosi, Rytų kovos menų ir kitų užsiėmimų bei per juos atrasti įdomių laisvalaikio praleidimo būdų.

Nauji užsiėmimai „Hobių ieškotojai“ - tai 5–18 m. vaikams ir jaunimui skirti trumpi trijų arba vienos dienos užsiėmimai po keletą valandų per dieną už patrauklią kainą. Vaikai kartu su menininkais, šokėjais, sporto meistrais, neformaliojo ugdymo mokytojais įgis žinių, padėsiančių atrasti sau mielą hobį. Užsiėmimai vyks birželio 19–21 ir 26–28 d., taip pat planuojami liepos ir rugpjūčio mėnesiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)