„Galime drąsiai teigti, kad lietuviai išmoko švęsti Rugsėjo 1-ąją. Džiugu, jog kasmet vis daugiau tėvų nusprendžia savo atžalas pamaloninti ne tik pasisėdėjimu kavinėje, bet ir įdomesnėmis pramogomis, kurios vaikams leidžia pajusti, kad tai tikrai jų šventė. Tuo pačiu tai puiki proga visai šeimai pabūti kartu“, – sako dovanų platinimo bendrovės „Gera dovana“ rinkodaros vadovė Oksana Rokaševič.

Pateikiame šešias idėjas, kaip paminėti Rugsėjo 1-ąją su šeima ir gerai nuteikti vaikus naujiems mokslo metams:

1. Vandens pramogos. Nors jau nebe vasara, rugsėjo pradžia dar yra puikus metas pasimėgauti vandens pramogomis. Važiuokite kartu su šeima prie ežero – galėsite ne tik pasimaudyti, bet ir surengti šventinį pikniką. O jeigu oras lauke nelepins, rinkitės vandens pramogų parką. Čia jūsų lauks ne tik šiluma, vanduo, bet ir įvairiausios šventiškai nuteikiančios pramogos.

2. Gudriosios pramogos. Jeigu jūsų vaikai mėgsta galvosūkius, o matematika jiems yra laukiamiausia pamoka, rinkitės Lietuvą užvaldžiusią pramogą – galvosūkių kambarius. Loginių užduočių sprendimas, siekiant „išsivaduoti“ iš kalėjimo ar košmarų kambario, neabejotinai sudomins ir įtrauks ne tik vaikus, bet ir tėvus.

3. Aktyvios pramogos. Jeigu jūsų šeima laisvalaikiu mielai leidžiasi į įvairius žygius, mokslo metų pradžią turėtumėte atšvęsti rinkdamiesi tokias pramogas, kurios leis pajudėti ir patirti naujų nuotykių. Jūsų vaikai tikrai apsidžiaugs šią dieną pakviesti palaipioti dirbtinėmis uolomis, pajodinėti arkliais, pasikarstyti medžiais nuotykių parke ar papramogauti batutų centre.

4. Ratuotos pramogos. Auginate mokyklinio amžiaus berniukus, kurie akimis palydi visas transporto priemones gatvėse, o gavę progą visuomet piešia savo svajonių automobilį? Sukurkite jiems tikrą šventę, pakviesdami pasivažinėti. Tam puikiai tiks lenktynės kartingais bandant pralenkti tėtį ir mamą arba pasivažinėjimas „Segway“ po miestą.

5. Gurmaniškos pramogos. Bendri pietūs jūsų šeimoje – šventa tradicija? O gal kaip tik niekuomet nerandate laiko drauge pasėdėti prie stalo ir paskanauti kartu pagamintų patiekalų? Bet kuriuo atveju Rugsėjo 1-osios proga pabūkite gurmanais ir sudalyvaukite visi kokioje nors degustacijoje: šokolado, ledų ar kitokioje.

6. Ramios pramogos. Jeigu esate ramių švenčių mėgėjai, o jūsų vaikai vietoje žaidimų su draugais lauke renkasi knygos skaitymą, mokslo metų pradžią siūlome paminėti kino teatre, kartu žiūrint naujausią komediją. Po tokio filmo su šypsenomis veide keliaukite pasidaryti šeimos fotosesiją mieste arba gamtoje – ten, kur jums mieliau. Galite fotografuotis patys arba rinktis profesionalo paslaugas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)