Rūpestis artimųjų sveikata

Sakoma, sveikatos nenusipirksi, bet ją galima padovanoti. Rūpinkitės artimųjų sveikata ir tikrai nesuklysite išrinkę dovaną gerai jų savijautai. Kaip padovanoti sveikatą? Užsakykite mitybos specialistų sukurto, subalansuoto maisto pristatymo į namus ar darbą paslaugą. Padovanokite apsilankymą sporto klube, baseine arba priemones sportuoti namuose.

Taip pat vertinga dovana – maisto papildai. Jų pasirinkimas didelis, todėl reiktų rinktis atsakingai, atsižvelgti į maisto papildo sudėtį bei pagaminimo būdą - kad tai būtų kaskadinės fermentacijos produktas. Esant prastai medžiagų apykaitai, žemam fermentų lygiui ar virškinimo problemoms įprasti maisto papildai tampa neveiksmingi, todėl reiktų rinkti natūraliai fermentuotus sveikatos gerinimui skirtus produktus.

Nuo seno žinome, kad fermentuoti produktai, pavyzdžiui, rauginti kopūstai yra itin vertinti organizmui. Fermentacijos proceso metu visos naudingos medžiagos iš natūralių augalinių sudedamųjų dalių suskaidomos iki mažiausių dalelių ir todėl geba prasiskverbti iki svarbiausių ląstelių branduolio. Tai lyg „maistas“ ląstelei ir tuo pačiu mūsų organizmui.

Bilietai į renginį

Apsilankymas renginyje visada suteiks teigiamų emocijų. O jos taip pat svarbi geros savijautos, sveikatos dalis, tiesa? Galite iš anksto pasidomėti, kokį spektaklį, filmo žanrą, baletą ar operą mėgsta žmogus, kuriam bus skirta dovana. Jei dvejojate dėl konkretaus spektaklio, galite padovanoti kurio nors teatro dovanų kuponą. Turbūt kiekvienas žmogus bet kuriame teatre ras bent vieną renginį, kurį norėtų pamatyti ir pasisemti puikių emocijų jam patogiu metu.

Jūsų laikas

Nuolatinio skubėjimo amžiuje vis rečiau randame progą kokybiškai, jaukiai pabūti su artimaisiais, todėl laikas, kai visi gali būti kartu ir kažką smagaus nuveikti šiandien tampa kone aukso vertės. Padovanokite savo dėmesį patiems artimiausiems – personalizuotą kvietimą su galimomis datomis bendrai vakarienei, kurią jūs ar visi kartu pagaminsite.

Išjunkite visas ryšio priemones (televizorių, radiją, telefoną), gražiai padenkite stalą, uždekite žvakes ir nuoširdžiai pabendraukite vakarienės metu. Tokios šiltos pokalbių akimirkos suteiks galimybę ne tik vieniems kitus geriau išgirsti, bet ir sustiprinti ryšius.

Įkvėpimas kitiems metams

Kalėdų proga artimiesiems padovanokite įkvėpimą kitiems metams: pagaminkite iš kartono daug dėžučių arba vokelių, ant jų užrašykite situacijas, kuriose reikalingas įkvėpimas, paskatinimas ar motyvacija. Pvz., „Kai nesiseka darbe“, „Kai nėra įkvėpimo ruoštis egzaminams“ ir t.t. Užrašykite ir į jas įdėkite kruopščiai atrinktas motyvacines frazes, žymių žmonių ar savo paties mintis ir palinkėjimus.

Tobulėjimas ir mokymai

Turbūt kiekvienas norime, kad mūsų artimieji tobulėtų ir turėtų daugiau galimybių bei pasirinkimų savo profesinėje srityje ir asmeniniame gyvenime. Padovanokite savo draugams, kolegoms ar darbuotojams galimybę tobulėti – dovanų kuponą mokymams. Tai gali būti vairavimo, fotografijos, papuošalų kūrimo, asmeninio ar profesinio tobulėjimo kursai.

Rinkoje siūlomi ir nuotoliniai mokymai, kuriuos galima peržiūrėti ir tobulėti bet kuriuo paros metu. Padovanokite savo artimiesiems ar kolegoms idėjas, intelektą bei žinias ir jie bus dėkingi Jums visą gyvenimą.

Tikroji dovanos esmė yra nekomercinė. Tai gražus gestas norint išreikšti emocijas – nuoširdumą, dėmesį ar padėką. Geriausia dovana — tai šiltos emocijos, kurias sukelia galimybė pajusti šalia esant brangius žmones.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją