Vaikų piešiniai - prieš klastingą ligą

Parduotuvė vaikams „Kich the Moon“ kviečia ištiesti draugišką ranką prisidedant prie paramos ir labdaros fondo „Mamų unija“ iniciatyvos ir padėti dviem sunkiai sergantiems berniukams įveikti klastingą ligą.

„Kich the Moon“, suvienijusi jėgas su bendrove „Strategic Staffing Solutions International“ skelbia paramos akciją „Friends/Draugai”.

Prisidėti prie akcijos gali kiekvienas – įsigydamas marškinėlius su vaikiškais piešiniais. Trys skirtingi piešiniai buvo atrinkti dviejų konkursų keliu: vienas vyko akcijos partnerių („Tarptautinės Amerikos mokyklos Vilniuje") pagalba, kitas – parduotuvės „Kich the Moon“ „Facebook“ paskyroje. Organizatoriai siekė paskatinti ir Lietuvoje gyvenančią užsienio bendruomenę prisidėti prie paramos, tad vieno iš piešinėlių autore išrinkta „Tarptautinės Amerikos mokyklos Vilniuje" moksleivė, Lietuvoje gyvenanti italė Beatrice. Šią mokyklą lankantys vaikai taip pat mielai sutiko tapti paramos akcijos veidais. Kitų dviejų piešinėlių autorės – lietuvės Emilija ir Amanda.

Kampanijai portretus kūrė ir tokiu būdu svariai prie akcijos prisidėjo profesionali fotografė Dovilė Dagienė.

Iš viso pagaminta 630 baltos spalvos medvilninių marškinėlių trumpomis rankovėmis. Jie skirti vaikams nuo trejų iki vienuolikos metų. Marškinėlių kaina – 12 Eur. Visos pajamos bus skirtos su sunkia liga kovojantiems Laurynui ir Domui.

Marškinėlius galima įsigyti internetinėje parduotuvėje, taip pat gruodžio 11-13 d. Kaune, PLC „Mega“, vyksiančioje šventinėje mugėje „Christmas Bazaar“. Akcijos organizatoriai tikisi, kad tai taps puikia dovana artėjančių švenčių proga, o svarbiausia – svariu indėliu prisidedant prie paramos akcijos.

Dabartinė vaikų būklė ir tyrimai teikia daug vilties, tad siekiant išaugoti abiejų berniukų regėjimus, akis kaip organus, bei tikintis geriausio gydymo rezultato, būtinos tolesnės konsultacijos ir gydymas Šveicarijoje, Lozanoje.

Akies vėžio gydymas trunka ilgai – vidutiniškai vienerius metus. Gydymui, slaugai, kelionių ir apgyvendinimo išlaidoms Šveicarijoje padengti reikalinga suma siekia 40-60 tūkst. eurų. Tai nepakeliama finansinė našta Domuko ir Lauryno tėvams.

Paramos akcijos organizatoriai kviečia susivienyti ir suteikti viltį šiems vaikams – kartu padėkime Laurynui ir Domui nugalėti klastingą ligą.

„Friends/Draugai“ marškinėlius galima įsigyti elektroninėje parduotuvėje.

Daugiau apie Lauryno ir Domo kovą su vėžiu skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)