O kaip geriau? Štai puikios idėjos, kaip pamaloninti tuos, kurie tikisi, o gal kartais ir nesitiki dovanų po eglute.

Idėja Nr. 1 – žmogui, kuris turi viską, nereikia materialių buitinių dovanų. Šią dovaną galima būtų pavadinti geros nuotaikos garantu. Tai šaržas iš nuotraukos. Žmogelis net nesužinos, kad jam buvo ruošiamas toks siurprizas, tačiau gavęs pirmiausiai juoksis iki nugriuvimo, o paskui pasikabins ant sienos ir kas kartą pakėlęs į jį akis - nusišypsos. Ar ne to ir reikia?

Tą pat šaržą galima uždėti ant puodelio, marškinėlių ar virtuvinės prijuostės. Kiekvienas taip nuotaikingai dekoruotas daiktas privers nusijuokti kas kartą, jį paėmus rankas.

Idėja Nr. 2 kalendorius su jūsų nuotraukomis. Labai tinkama dovana seneliams, tėvams ar giminaičiams. Puiku, kai visus metus seneliai galės džiaugtis anūkėlių ir vaikų nuotraukomis. Kas mėnesį atvertus kitą puslapį, akį džiugins vis kiti šilti vaizdai.

Idėja Nr. 3 – prabangi valgoma dovana. Tai gali būti viskas, ko neleidžiame sau pirkti kasdien - prabangi kava arba arbata, originalūs prieskoniai, kuriuos galite patys sukomplektuoti. Galų gale - jūsų kepti sausainiai arba kalėdinis pyragas.

Idėja Nr. 4 – jūsų rankomis padarytas šiltas žaisliukas eglutei - artimam žmogui tai bus ypatinga dovana! Arba angelas, saugosiantis visus metus.

Idėja Nr. 5 – pūkuotos dovanos. Ir ko gi nenudžiugins minkštas, šiltas ir dar pūkuotas? Tikrai jam neliks abejingas nei mažas, nei senas. Tigro ar liūto imitacinis kailis kailis prabangiai derės prie bet kokio interjero - ar tai bus vaikų kambarys, ar sutuoktinių miegamasis...

Idėja Nr. 6 - bilietai į spektaklį ar koncertą, kurį aplankysite kartu. Šiuo atveju jūs dovanojate brangiausia, ką galite - savo laiką, kuris praleistas kartu yra neįkainojamas.

Idėja Nr. 7 - knygyno čekis - puiki dovana mėgstančiam skaityti draugui. O knygos rinkimasis gali tapti tikru malonumu.

P.S. Kategoriškai nerekomenduojame dovanoti gyvūnėlių. Gyvūnas - ne žaislas, žmogus jį auginti turi nuspręsti pats.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją