Dauguma moterų mano, kad būtent tokiame amžiuje jos saugiausiai jaučiasi ir savo santykiuose su vyru – meilė ir stabilumas šioje srityje įsitvirtinę jau pakankamai ilgai, kad galėtų ryžtis gimdyti vaiką.

Atliekant šį tyrimą taip pat bandyta išsiaiškinti, kas, moterų manymu, galėtų padidinti jų šansus siekiant pastoti.

70 proc. iš 3000 tyrime dalyvavusių respondenčių paminėjo sveiką mitybą, du trečdaliai – reguliarius lytinius santykius, o 42 proc. – būtinybę atsisakyti alkoholinių gėrimų. Kiti minėti veiksniai, galintys padidinti pastojimo galimybes, yra viršsvorio atsikratymas ir rūkymo metimas - taip mano trečdalis apklaustųjų. Ketvirtadalis teigė, kad padėtų reguliari mankšta, o penktadalis – kofeino atsisakymas.

„Koks bebūtų jūsų amžius, patarčiau moterims prieš mėginant pastoti mesti rūkyti, sumažinti alkoholio vartojimą ir stengtis išlaikyti normalų svorį“, - patarė gydytoja Dawn Harper.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)