Nors baugus, paslaptingas ir pašėlęs Helovinas švenčiamas daugelyje Vakarų šalių, Lietuvoje šią vaiduoklišką šventę labiausiai mėgsta paminėti jaunimas ir vaikai.

Šventėje vaikai taip pat išvys nemokamą „Užupio teatro“ spektaklį „Vuoklių Hellovynas“. Tai pagal Jurgos Ivanauskaitės kūrinį „Stebuklingoji spanguolė“ pastatytas spektaklis, kuriame pasakojama apie pagrindinio herojaus kelionę ir susitikimus su įvairiais vaiduokliais bei dvasiomis. Šio spektaklio metu vaikai ne tik pamatys, bet ir išgirs kalbančias keisčiausias būtybes – vaiduoklius Vuoklius, Kauką Pranciškų, Senelį Gąsdintoją, Alisą ir kiškį Mataušą, kurie atkeliaus iš vienos žinomiausių pasakų „Alisa Stebuklų šalyje“.

Vaikų Helovinas prasidės lapkričio 2 d. 13 val. Kauno prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ (Islandijos pl. 32, Kaunas) centrinėje aikštėje. Po spektaklio, 14-17 val., vyks įspūdingiausių vaikų Helovino kostiumų rinkimai, linksmi žaidimai ir nugalėtojų apdovanojimai.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)