14
Kitas

Norėjau viską spręsti pati!

Jauna moteris, moteris pačiame jėgų žydėjime ar menopauzės išvakarėse... Skirtingais gyvenimo etapais nėštumas, gimdymas ir motinystė išgyvenami skirtingai. Didžioji dauguma moterų šiais laikais susilaukia vieno ar dviejų vaikų, gimdo būdamos 25-30 metų.

Ir daugelį moterų neramina klausimai, į kuriuos rasti atsakymus nėra taip paprasta. „Jeigu būčiau pagimdžiusi daug anksčiau, galbūt nebūčiau tokia įsitempusi mama?“ Arba: „Jeigu būčiau drįsusi gimdyti dar kartą, artėjant link keturiasdešimties, kai tapau išmintinga ir įgavau daugiau patirties, gal būčiau mokėjusi išvengti klaidų?“

Turbūt tiksliausiai į šiuos klausimus gali atsakyti tik ta moteris, kuris gimdė tris kartus su didelėmis pertraukomis ir pati patyrė kuo skiriasi motinystė skirtingais gyvenimo dešimtmečiais.

14
Kitas

Norėjau viską spręsti pati!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (407)