Kaip praneša „The Arizona Republic“, Grendeile gyvenanti Holly Shay pagimdė dvynukus, kurių gimimą skyrė vos kelios minutės. Vis tik šių mažylių gimimo liudijimuose bus nurodyti skirtingi gimimo metai.

Pirmasis kūdikis gimė 2016 m. gruodžio 31 d. 23:50 val., o antrasis – 2017 m. sausio 1 d. 00.01 val., rašo natureworldnews.com.

„Dirbu šiame medicinos centre 25 metus, tačiau neprisimenu tokio atvejo, kai dvyniai būtų gimę skirtingais metais“, - patikino klinikos atstovė Jennifer Ruble.

Gimę dvyniai nėra identiški. Skirtingai nuo identiškų dvynių, tokie mažyliai ne visada būna panašūs vienas į kitą, gali skirtis jų lytis.

Neidentiški dvyniai gimsta, kai apvaisinamos dvi atskiros kiaušialąstės. Tikimybė, kad moteris pagimdys neidentiškus dvynius, priklauso nuo skirtingų veiksnių: amžiaus, ankstesnių nėštumų skaičiaus, paveldimumo, rasės ir taikytų pagalbinio apvaisinimo metodų.

Naujagimių jau laukia dvi 4 m. ir 13 m. sesutės. Laimingas tėvas patikino, kad naujagimiai berniukai jo šeimai suteiks papildomo testosterono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)