ZOOMBOOK dalinasi mielomis ir originaliomis kalėdinių dovanų idėjomis.

Fotodrobė

Jaukią draugų namų atmosferą galite sukurti jiems padovanodami fotodrobę. Joje atvaizduoti galite ne tik įsimintiniausią metų akimirką, bet ir padaryti „Facebook“ arba „Instagram“ nuotraukų koliažą. Tokia fotodrobė ne tik taps puikia interjero detale, tačiau sukels šypseną vos į ją pažvelgus.

Originalus nuotraukų rėmelis

Namuose nereikalingu tapęs rėmelis gali tapti puikia namų dekoracija, kuri džiugins visus, užsukusius į svečius pas jūsų artimuosius arba draugus. Blogojoje rėmelio pusėje pritvirtinkite ploną virvę, o ant jos užkabinkite nuotraukas ir šiltus palinkėjimus.

Galite susikurti ir kitokį rėmelį: prisirinkite storesnių šakų, jas apriškite virve. Ant šio rėmelio pritvirtinkite fotografijas ir rėmelį pakabinkite ant sienos.

Šie originalūs nuotraukų rėmeliai bus ne tik miela dovana, bet taps įdomia jaukių namų interjero dekoracija.

Fotoknyga

Išsaugoti gražiausias metų akimirkas galite ne tik savo atmintyje. Sukurkite fotoknygą su įdomiausiais metų prisiminimais ir padovanokite ją savo draugams arba artimiesiems.

Fotoknygą galite papildyti įsimintiniausiomis metų istorijomis – pridėkite jas šalia nuotraukų. Po kelerių metų į rankas paimta fotoknyga pasakos jūsų nuotykius, o galbūt jūsų vaikai iš šios knygos pasisems įkvėpimo. Paprasta, bet nuoširdu ir miela!

Nuotraukų laikiklis

Rankų darbo dovanos pačios mieliausios. To niekas nepaneigs. Nuotraukų laikiklį, kuris puoš rašomąjį darbo stalą arba lentyną, galite pasigaminti patys. Jums prireiks tik dailaus mažo akmens ir vielos.

Laikiklio spalvą galite priderinti prie žmogaus, kuriam skirta ši dovana, pomėgių. Susukite vielą aplink akmenį, o viršuje sukurkite širdelę arba kitą formą, į kurią būtų galima įstatyti nuotrauką. Tereikia surasti gražiausią fotografiją ir ją kartu su nuotraukų laikikliu įteikti artimam žmogui.

Asmeninė užrašų knygutė

Jei jūsų draugas ar šeimos narys dažnai pastabas pasižymi užrašų knygutėje – Kalėdų proga jam galite padovanoti unikalią, vienetinę užrašų knygutę. Siūlome patiems pasirinkti užrašų knygutės dizainą.

Jį kurdami atsižvelkite į žmogaus, kuriam skirta ši dovana, pomėgius: viršelį galite išpuošti žemėlapiais, jei žmogus mėgsta keliauti, įkvepiančiomis frazėmis, jei jūsų draugas įkvėpimo dažnai ieško tarp garsių žmonių išsakytų minčių.

Vizitinių kortelių dėklas

Originalių vizitinių kortelių dėklą galite sukurti per pusvalandį, tačiau galite būtų tikri – niekas kitas tikrai neturės tokio pačio dėklo. Jam sukurti tereikia senos knygos: nuimkite knygos viršelį, o visus puslapius perlenkite per pusę. Knyga pati išgaus jums reikiamą formą. Reikės tik vizitinių kortelių, kurias bus galima įstatyti į originalų dėklą.

Originalus darbo kalendorius

Per Kalėdas viena geriausių dovanų – darbo kalendorius. Žinoma, jis tampa originalesniu, kuomet yra suasmenintas, atitinkantis žmogaus darbo sritį arba pomėgius. Siūlome patiems išsirinkti darbo kalendoriaus viršelį. Sukurkite tokį darbo kalendorių, apie kokį draugas ar šeimos narys galėjo tik svajoti – išpildykite šią svajonę.

Ši dovana lydės žmogų visus metus, o kolegos susitikimuose galbūt pradės pavydėti šio unikalaus darbo kalendoriaus.

Linkime gražių švenčių!