Produktai:

4 gabalėliai žuvie filė (be odelės ir be kaulų),
1/4 stiklinės baltojo vyno,
1/2 stiklinės grietinėlės,
3/4 stiklinės mėlynojo pelėsio sūrio,
1 šaukštelis juodųjų maltų pipirų,
2 šaukšteliai paprikos miltelių,
1 šaukštelis druskos,
1 šaukštas kajeno pipirų,
2 šaukštai aliejaus.

Kaip gaminti:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Sumaišykite kajeno pipirus, juoduosius pipirus, paprikas ir druską, šiuo mišiniu ištrinkite žuvį.

Ant keptuvės pakaitinkite aliejų ir apkepkite žuvies filė – maždaug po 2 minutes kiekvieną pusę. Sudėkite filė į gilią kepimo formą, pašaukite į įkaitintą orkaitę maždaug 4 – 6 minutėms.

Padažui įpilkite vyną į nedidelę keptuvę ir pakaitinkite. Kai išgaruos pusė vyno, sudėkite sutrupintą sūrį ir maišykite, kol masė taps vientisa. Sudėkite žuvį į lėkštes, apliekite padažu ir patiekite į stalą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją