4 porcijos

Produktai:

500 g sterko, tilapijos, kuprės ar kitokios žuvies filė,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių,
aliejaus,
juodųjų maltų pipirų,
druskos.

Padažui:

7 šaukštai majonezo,
100 g raugintų ar marinuotų agurkų,
2 česnako skiltelės,
žalumynų.

Kaip gaminti:

1. Žuvį supjaustykite gabalėliais. Kiaušinį išplakite su druska ir pipirais. Žuvies gabalėlius pamirkykite į išplaktą kiaušinį, paskui apvoliokite džiūvėsėliuose. Iškepkite aliejuje (po 5 – 7 min. iš abiejų pusių).

2. Agurkus ir žalumynus padažui smulkiai supjaustykite. Kartu su išspaustu česnaku suberkite į majonezą, išmaišykite.

3. Žuvį sudėkite į lėkštę. Padažą užpilkite ant viršaus arba patiekite atskirai indelyje.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)