8 – 10 porcijų / 110 min. / 340 kcal.

Reikės:

800 g faršo;
5 kiaušinių;
2 svogūnų;
Druskos;
2 riekelių batono;
Maltų juodųjų pipirų;
Miltų apvoliojimui;
Augalinio aliejaus kepimui.

Paruošimas:

Svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Batoną be plutelės pamerkite į vandenį ir tuomet nuspauskite.

Į faršą sudėkite svogūnus, išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir viską gerai išmaišykite.

Likusius kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Iš faršo formuokite paplotėlius, į jų vidurį dėkite po 1 valg. š. smulkintų virtų kiaušinių. Tuomet formuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir keptuvėje iškepkite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)