Produktai:

1 stiklinė migdolų pieno,
1/4 jūros druskos,
1 stiklinė mirkytų anakardžių,
4 vanilės ankštys,
90 ml saldžiųjų bulvių sirupo.

Kaip gaminti:

Pasidarykite migdolų pieno, sutrinkite trintuvu anakardžius. Tris vanilės ankštis sutrinkite su trintuvu, įpylę stiklinę vandens. Visus komponentus, truputį druskos, medaus, sirupo suplakite trintuvu iki vientisos masės. Galima valgyti iš karto arba sušaldyti šaldymo kameroje.

Nurodytų produktų pakanka 1 porcijai. Ledus pasigaminsite per 15 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)