Reikės:

1 stiklinės juodųjų serbentų, (galima ir kitokių uogų, sezono metu naudokite šviežias, o žiemą - šaldytas)
1 kriaušės,
1 obuolio,
pundelio burokėlių lapų arba mongoldų - jie švelnesnio skonio.
vandens, kad apsemtų.

Visus ingredientus sumalame blenderiu/kokteiline.

Jeigu trūksta saldumo, pasaldinti papildomai galite šaukšteliu medaus.

Itin smulkiai sumalti kokteiliai neapsunkina organizmo virškinant maistą, padidėja įsisavinimas visų maistingų medžiagų iš sumaltų vaisiu ir žalumynų, kurie turi ypatingai daug gyvų enzimų ir fermentų, kurie labai reikalingi mūsų kūnui, kad jaustumėmės energingesni.

Žalumynai turi gausybę maistingų vitaminų ir gyvų mikroelementų, tokių kaip chlorofilas, kuris taip pat būtinas, norint palaikyti gerą kraujo kokybę.

SKANAUS IR Į SVEIKATĄ!
Gražina Gum
www.facebook.com/zalireceptai

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)