6-8 porcijos

Produktai

1 1⁄3 puodelio miltų
4 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
1⁄2 arb. šaukštelio druskos
2 arb. šaukšteliai cukraus
2 kiaušiniai (baltymai atskirti nuo trynių)
1⁄2 puodelio ištirpinto sviesto
1 3⁄4 puodelio pieno

Gaminimas

1. Dideliame dubenyje išmaišykite visas sausas sudedamąsias dalis.

2. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius supilkite į sausą mišinį, o baltymus – į atskirą nedidelį, bet gilesnį dubenėlį.

3. Išplakite baltymus, kol vidutiniškai sustandės, atidėkite.

4. Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą į sausą mišinį, išmaišykite.

5. Į mišinį sukrėskite standžius kiaušinių baltymus.

6. Įpilkite tešlos į įkaitintą vaflių keptuvę ir kepkite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt