6-8 porcijos
Produktai
1 1⁄3 puodelio miltų
4 arb. šaukšteliai kepimo miltelių
1⁄2 arb. šaukštelio druskos
2 arb. šaukšteliai cukraus
2 kiaušiniai (baltymai atskirti nuo trynių)
1⁄2 puodelio ištirpinto sviesto
1 3⁄4 puodelio pieno
Gaminimas
1. Dideliame dubenyje išmaišykite visas sausas sudedamąsias dalis.
2. Atskirkite trynius nuo baltymų. Trynius supilkite į sausą mišinį, o baltymus – į atskirą nedidelį, bet gilesnį dubenėlį.
3. Išplakite baltymus, kol vidutiniškai sustandės, atidėkite.
4. Supilkite pieną ir ištirpintą sviestą į sausą mišinį, išmaišykite.
5. Į mišinį sukrėskite standžius kiaušinių baltymus.
6. Įpilkite tešlos į įkaitintą vaflių keptuvę ir kepkite.