Jums reikės:

· 12 vištos blauzdelių
· 2 arbatinių šaukštelių prieskonių vištienai
· 2 šaukštų tiršto medaus
· 1 šaukštelio smulkiai tarkuoto imbiero
· 1 šaukšto austrių padažo
· 1 šaukšto sojos padažo
· 1 šaukšto sezamo
· Garnyrui puikiai tiks ryžiai.

Gaminimas:

1) Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Sumaišykite sausus prieskonius, medų, maltą imbierą, austrių ir sojos padažą. Gautu padažu ištrinkite vištos blauzdeles.

2) Vištos blauzdeles orkaitėje kepkite apie 30-35 minutes, kelis kartus kepimo metu apverskite, kad iš visų pusių tolygiai apskrustų.

3) Iškeptas vištos kulšeles apibarstykite sezamu. Patiekite su ryžiais arba virtais makaronais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)