Reikės:

1 svogūnas,
700 gr. vištienos faršo,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai manų kruopų,
pagal skonį prieskonių,
5 dideli pievagrybiai (galite naudoti ir kitokius grybus),
3 skiltelės česnako,
1 stikinė vištienos sultinio,
aliejaus kepimui,
džiuvėsėlių apvoliojimui.

Į faršą beriame manus, tarkuojame svogūną, mušame kiaušinius, beriame prieskonius ir išmaišome labai gerai.

Grybus susmulkiname ir kartu su smulkintu česnaku apkepiname aliejuje.

Imame faršo ir padarę blyną dedame į vidų grybų įdaro.Gražiai užlankstome(kotletas gaunasi delno dydžio pas mane) ir apvolioja džiuvėsėliuose apkepame keptuvėje su aliejumi.

Dedame į puodą,užpilame sultiniu ir patroškiname 10 min.

Valgėme su daržovėmis ir ryžiais.

Zrazai buvo labai minkšti, purūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)