Reikės:
1 svogūnas,
700 gr. vištienos faršo,
2 kiaušiniai,
3 šaukštai manų kruopų,
pagal skonį prieskonių,
5 dideli pievagrybiai (galite naudoti ir kitokius grybus),
3 skiltelės česnako,
1 stikinė vištienos sultinio,
aliejaus kepimui,
džiuvėsėlių apvoliojimui.
Į faršą beriame manus, tarkuojame svogūną, mušame kiaušinius, beriame prieskonius ir išmaišome labai gerai.
Grybus susmulkiname ir kartu su smulkintu česnaku apkepiname aliejuje.
Imame faršo ir padarę blyną dedame į vidų grybų įdaro.Gražiai užlankstome(kotletas gaunasi delno dydžio pas mane) ir apvolioja džiuvėsėliuose apkepame keptuvėje su aliejumi.
Dedame į puodą,užpilame sultiniu ir patroškiname 10 min.
Valgėme su daržovėmis ir ryžiais.
Zrazai buvo labai minkšti, purūs.