aA
Šis receptas atsiųstas konkursui „Skaniausias užkandis“. Kviečiame dalyvauti ir jus!
© Asmeninio albumo nuotr.

Ingredientai:

vištienos tulpelės (apie 1 kg)
kmynai (pagal skonį)
vištienos prieskoniai (pagal skonį)
malti pipirai (pagal skonį)
spaustas česnakas (1-2 skiltelės)
alyvuogių aliejus (1-2 v.š.)
druska

Vištienos tulpeles nuplauti ir nusausinti. Įtrinti vištienos prieskoniais (naudoju Santa Maria), spaustu česnaku, maltais pipirais, druska, kmynais ir alyvuogių aliejumi. Padėti pastovėti šaltai kelioms valandoms. Išdėlioti marinuotas tulpeles ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje, kol gražiai apskrus. Skanaus!

Jurgita

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Top naujienos

Liudvikas Andriulis. Piktas monstras, gąsdinantis Skvernelį (1)

Su siaubu žiūrėdamas vakarykštį Skvernelio pasisakymo apie visuomenės teisę žinoti įrašą,...

Klimatologai - apie anomalijas Lietuvoje: žiemą laukia šilumos bangos, o Vėlinės bus labai šaltos (13)

Šiuo metu mus džiugina bobų vasara. O kokie gi orai laukia likusį rudenį, kokia bus žiema? Pasak...

Karbauskiui prabilus apie Pranckiečio atsakomybę ir apkaltą Urbšiui, šis turi vieną atsakymą: viskas dėl Kildišienės (230)

„Valstiečių“ frakcija artimiausiuose posėdžiuose trečiadienį ir ketvirtadienį spręs...

Vilniuje šluojamas prabangus būstas: įvardijo brangiausius pirkinius (67)

Pastarojo pusmečio prabangaus būsto pardavimai, palyginti su tuo pačiu laiku pernai, išaugo 59...

Turkų dienraštis: garso įrašai rodo, kad Saudo Arabijos žurnalistui buvo nukirsta galva (24)

Dingęs Saudo Arabijos žurnalistas Jamalas Khashoggi buvo kankinamas Rijado konsulate Stambule, o...

Rudenį nebūtina tapti svogūnu: kaip sluoksniuoti drabužius ir neatrodyti juokingai

Man dažniau būna karšta, nei šalta. Todėl neturiu daug šiltų drabužių, tačiau labai mėgstu...

Pietų pertrauka trijose Vilniaus mokyklose, kur patekti – vieni niekai: nežinau, ar įmanoma pavalgyti pigiau (39)

Nerimstant aistroms, diskusijoms, įvairiems pasisakymams apie pasikeitimus švietimo įstaigų...

Mitybos specialistė: kurie pesticidais apdoroti vaisiai ir daržovės – pavojingiausi?

Keturi patys pavojingiausi cheminėmis medžiagomis apdoroti produktai – tai obuoliai, salierai,...

Tris vaikus ir šeimos verslą turinti Agnė Dzeranova: turiu paslapčių, kaip lekiančioje kasdienybėje rasti laiko sau

Kepamų sveikuoliškų duonelių verslas, trys vaikai ir prie viso to dar vizažo menas – Agnės...

Lietuvis motociklu važiuos į šalčiausią apgyvendintą vietą žemėje (1)

Starto metu turėtų būti apie 40, o pasiekus Oimiakoną – apie 60 laipsnių šalčio, portalui...