Produktai:

2 kg vištienos kumpelių,
125 g natūralaus jogurto,
2 žaliųjų citrinų sultys,
0,5 šaukštelio kario,
druskos, pipirų.

Keksui:

400 g miltų,
2 kiaušiniai,
300 ml pieno,
120 g rudojo cukraus,
200 g sviesto,
120 g morkų,
12 g kepimo miltelių,
0,5 šaukštelio cukraus.

Kaip gaminti:

Kumpelius nuplaukite, užpilkite jogurtu, citrinos sultimis, įberkite kario, druskos pipirų, išmaišykite mėsą marinate rankomis, uždenkite indą dangčiu ir 12-ai valandų pastatykite į šaldytuvą.

Kaip gaminti keksą:

Sviestą ištrinkite, suberkite cukrų ir maišykite, kol ištirps cukrus. Miltus sumaišykite su druska ir kepimo milteliais, sudėkite smulkia tarka sutarkuotas morkas, šiltą pieną ir kiaušinius. Išmaišykite, tada supilkite į masę ištirpintą sviestą su cukrumi.

Užmaišykite tešlą, supilkite ją į išteptą riebalais kepimo formą, kepkite 180 laipsnių orkaitėje 30 – 40 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)