4 asmenims

Paruošimo laikas – 5 min.
Marinavimo laikas - nuo 2 iki 3 val.
Kepimo laikas 8-12 min.

Marinatui

½ stiklinės sauso balto vyno
2 arb. šaukštelių sojos padažo
2 šaukštų Dižono garstyčių
1 šaukšto citrinų sulčių
2 arb. šaukštelių aštriųjų čili pipirų aliejaus
2 arb. šaukštelių skrudintų sezamų aliejaus
4 gabalėlių vištienos krūtinėlės be kaulo

Paruošimas

Į dubenį sudėkite marinatui reikalingus produktus.

Įdėkite vištieną į plastikinį maišelį ir supilkite marinatą. Pakratykite maišelį, kad marinatas pasiskirstytų, ir padėkite jį į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Įkaitinkite grilį.

Išdėliokite vištieną ant grotelių, kepkite vidutinio karštumo grilyje ant nugarėlių, kol krūtinėlės iškeps (nuo 8 iki 12 minučių), kartą ar du apverskite. Ištraukę iš grilio leiskite kiek atvėsti ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją