3 - 4 porcijoms reikės:

½ kg gabalėliais pjaustytos vištienos,
100 ml svogūnų pastos,
50 ml jogurto,
1 šaukštelio maltų kalendros sėklų,
3 - 4 šaukšteliu druskos (pagal skonį),
¼ šaukštelio maltos kurkumos,
1 šaukštelio maltų čili pipirų,
1 šaukštelio tarkuoto česnako,
1 šaukštelio tarkuoto imbiero,
100 ml aliejaus,
100 ml pomidorų pastos,
1 - 2 smulkiai kapotų žaliųjų čili pipirų,
1 šaukštelio garam masalos.

Garam masala prieskonius galite susimalti patys.

Reikės:

1 juodojo kardamono sėklos,
2 žaliojo kardamono sėklų,
1 mažos cinamono lazdelės,
10 juodųjų pipirų,
6 - 8 gvazdikėlių,
¼ šaukštelio kumino sėklų.

Papuošimui:

žiupsnelio šviežios kalendros, smulkintų žaliųjų čili pipirų.

Gaminimas:

Aliejuje pakepinkite svogūnų pastą, kol ji taps šviesiai rusva. Sudėkite imbierą ir česnaką, jogurtą, maltas kalendros sėklas, maltus čili pipirus, maltą kurkumą, pomidorų pastą ir druską.

Išmaišykite, trumpai pakepinkite ir sudėkite vištieną.
Pamaišykite ir kaitinkite 10 - 15 min, kol vištienos gabalėliai išsitroškins. Jei karis per tirštas, įpilkite vandens.

Pabarstykite žaliaisiais čili pipirais, šviežia kalendra ir garam masala.

Patiekite su indiška naan duona arba virtais ryžiais. 

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją