Jums reikės:

300 g vištienos krūtinėlės
2 skiltelių česnako
1 nedidelės geltonosios cukinijos
100 g grietinės
1 šaukšto miltų
100 ml sultinio
Šakelės šviežio baziliko
3 valgomųjų šaukštų aliejaus
Druskos ir pipirų

Kaip paruošti:

Cukiniją supjaustykite plonais griežinėliais.

Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į keptuvę, įkaitintą keletu šaukštų aliejaus.

Keletą minučių pakepkite vištieną, sudėkite smulkintą česnaką, po minutės – cukiniją. Viską kepkite dar 3–5 min. Kepkite ant didelės ugnies, taip cukinijos ne suminkštės, o apskrus.

Po kelių minučių sudėkite baziliką, berkite druską, pipirus ir miltus. Kepkite 1 min., nuolat maišykite.

Dubenėlyje sumaišykite sultinį ir grietine, tada supilkite į keptuvę su paukštiena ir cukinijomis. Sumažinkite ugnį ir kaitinkite, kol padažas pradės virti.

Vištieną su geltonąja cukinija ir bazilikais patiekite šiltą su virtomis bulvėmis ar ryžiais.