Reikės:

600 gr. vištienos (naudojau kumpelius),
2 šaukštai lydyto sviesto,
40 skiltelių česnako,
250 ml. sultinio,
100 ml. vyno,
0,5 citrinos,
prieskonių ir žalumynų, tinkamų vištienai.

Česnakus nuplaukite gerai, nulupti nereikia.

Troškintuve išlydytame svieste apkepkite vištieną, išmarinuotą prieskoniuose, ir česnako skilteles. Supilkite vyną ir nugarinkite.

Supilkite sultinį ir troškintuvą dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Troškinkite apie valandą, vis patikrinkite, ar skystis neišgaravo. Jei reikia, įpilkite daugiau skysčio.

Pabaigoje atidenkite puodą ir leiskite vištienos odelei paskrusti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)