Apačioje rasite vaizdo reportažą su visa gaminimo eiga.

Produktai:

4 obuoliai (žievelės nenulupkite, perpjaukite perpus),
1/2 citrinos sultys,
3 šaukštai vaisių džemo,
2 šaukštai vandens,
1 lakštas sluoksniuotos tešlos,
cinamono.

Kaip gaminti:

1.Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus.

2.Supjaustykite obuolių puseles horizontaliai plonomis skiltelėmis.

3.Dideliame dubenyje sumaišykite vandenį ir citrinos sultis, į šį mišinį sumerkite obuolių skilteles.

4.3 min. pakaitinkite mikrobangų krosnelėje dubenį su obuolių skiltelėmis, kad jos suminkštėtų.

5.Iškočiokite tešlos lakštą ant miltais pabarstyto stalo, padalinkite į šešias juosteles.

6.Dubenyje sumaišykite džemą su dviem šaukštais vandens. Šio mišinio užtepkite ant sluoksniuotos tešlos juostelių centro.

7.Ant kiekvienos tešlos juostelės pusės sudėliokite obuolių skilteles, taip, kad dalis skiltelės uždengtų pirmesnę skiltelę. Užlenkite tešlos juostelės pusę ant obuolių skiltelių, o tada suvyniokite į ritinėlį ir įdėkite kiekvieną ritinėlį į keksiukų kepimo formelę.

8.Kepkite 35 – 45 min.

9.Išimkite iš orkaitės ir palikite 5 min. pravėsti. Užbarstykite cukraus pudros ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)