Mano vaikai mėgsta šį skanumyną, o ir aš neatsisakau gabalėlio. Kuo daugiau cinamono, tuo skaniau.

Reikės:

1 pakuotė sluoksniuotos tešlos bemielės,
5 obuoliai,
75 g cukraus,
2 šaukšteliai cinamono.

Tešlą ištieskite ant kepimo popieriaus.

Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais, berkite cukrų, sumaišytą su cinamonu ir gerai išmaišykite.

Dėkite įdarą ant vienos pusės tešlos ir tvarkingai apgobkite tešlos krašteliu, kad toliau galėtumėte susukti vyniotinį. Savęs link traukdami popierių, ridenkite obuolių įdaro vyniotinį, kol sunaudosite visą tešlos lakštą.

Vyniotinį su kepimo popieriumi dėkite į skardą, apiberkite cukrumi ir cinamonu (galite ir lydytu sviestu patepti) ir subadę šakute dėkite į orkaitę kepti 25 min. 190 laipsnių temperatūroje.

Skanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)