4 porcijoms reikės:

· 3 arbatinių šaukštelių alyvuogių aliejaus
· 2 stiklinių špinatų
· Stiklinės smulkiai supjaustytų pomidorų
· 1 skiltelės česnako
· 2 kiaušinių ir dar šešių kiaušinių baltymų
· Trijų ketvirtadalių stiklinės tarkuoto čederio
· 2 didelių pomidorų, supjaustytų riekelėmis
· Pagal skonį – druskos ir pipirų

Gaminimas

Iki 180 laipsnių įkaitinkite orkaitę. Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite arbatinį šaukštelį aliejaus. Suberkite špinatus, supjaustytus pomidorus ir česnaką. Kepkite maždaug keturias minutes. Į didelį indą įmuškite kiaušinius, sudėkite baltymus. Gerai išmaišykite. Sudėkite apkeptus špinatus, suberkite sūrį, paskaninkite druska ir pipirais.

Likusius du šaukštelius aliejaus supilkite į keptuvę. Įkaitus aliejui, ten supilkite kiaušinių masę. Keptuvę kaitinkite ant mažos ugnies.

Atsargiai maišykite. Vėliau keptuvę pašaukite į orkaitę. Iškeptą omletą ištraukite iš orkaitės, supjaustykite gabalėliais, papuoškite pomidorų riekelėmis, pabarstykite ką tik maltais pipirais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)