Produktai:

250 g varškės,
200 g sausainių,
100 g cukraus pudros,
100 g grietinės,
1 kiaušinis,
50 g sviesto,
3 šaukšteliai kakavos miltelių,
1 šaukštelis želatinos,
50 g sutirštinto pieno,
tarkuoto šokolado,
vanilinio cukraus,
mėlynių, žemuogių ar aviečių,
plaktos grietinėlės.

Kaip gaminti:

Sausainius sutrupinkite, supilkite sutirštintą pieną, kakavos miltelius, sudėkite sviestą, viską kruopščiai išmaišykite. Sudėkite šią masę į formą, išlyginkite. Varškę išplakite su cukrumi, kiaušiniu, grietine, vaniliniu cukrumi.

Želatiną užpilkite 0,5 stiklinės vandens, palikite, kad išbrinktų, tada pakaitinkite, tik neužvirinkite. Supilkite želatiną į išplaktą varškę, išmaišykite.

Pusę varškės masės užpilkite ant sausainių, pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Tada uždėkite sluoksnį uogų, užpilkite likusią varškės masę, vėl pastatykite į šaldytuvą.

Kai tortas sustings, pabarstykite tarkuotu šokoladu, papuoškite plakta grietinėle.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)