Reikės (1 porcijai):

Gabaliuko menkės filė
Stiklinės kuskuso kruopų
Stiklinės mung pupelių (labai maistingos ir puikiai virškinamos)
Daržovių sultinio, druskos, pipirų
Žalumynų papuošimui

Gaminsime taip:

Jei žuvis šviežia, nereikia jos persūdyti ar pergardinti prieskoniais, tik šiek tiek druskos ir šviežiai maltų pipirų. Žuvį kepame grilyje arba ruošiame garuose (venkite kepimo aliejuje). Kuskusą išverdame daržovių sultinyje, o pupeles vandenyje. Nepervirkite! Viską paserviruojame ir papuošiame žalumynais (šiuo atveju pipirne). Skanaus!

Deimantė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt