Ingredientai:

batono riekės
šviežias agurkas
sūris
faršas paruoštas kotletams

Faršą pasiruošiame pagal savo skonį (galima įtarkuoti daržovių: morkų, moliūgų, cukinijų ar kt.), paprieskuoniuoti mėgstamais prieskoniais ar prieskoninėmis žolelėmis, pasūdyti. Taip pat mušti kiaušinį, berti džiūvėsėlių ar piene išbrinkinto batono riekę, kaip įprastiems kotletams.

Viską gerai išmaišius formuoti mažus rutuliukus ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 180 C orkaitėje apie 20 min. Atvėsinti. Iš batono riekės išspausti sausainių formele apskritimus. Ant jų dėti po agurko riekelę, dėti po kotletuką, persmeigti smeigtuku ir iš sūrio padaryti burę. Skanaus!

Jurgita

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)