Produktai:

100 g miltų,
100 g cukraus,
100 g sviesto,
dar šiek tiek sviesto formai ištepti,
100 g graikinių riešutų (pamirkyti).

Įdarui:

3 obuoliai,
500 g raudonųjų serbentų,
1 apelsinas,
100 g cukraus.

Kaip gaminti:

1. Sviestą sukapokite gabalėliais, sumaišykite su miltais ir cukrumi. Suberkite riešutus, gerai išmaišykite.

2. Obuolius nulupkite, išimkite sėkleles, supjaustykite kubeliais. Serbentus nuskabykite nuo šakelių. Nuo apelsino nutarkuokite žievelę, iš minkštimo išspauskite sultis. Visus komponentus sumaišykite, įberkite cukraus, išmaišykite.

3. Kepimo formeles patepkite sviestu, įdėkite uogų ir obuolių masės, ant viršaus užberkite miltų masės trupinių. Kepkite 200 laipsnų orkaitėje 25 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)