Produktai:

125 g šokoladinių sausainių,
0,5 šaukštelio malto cinamono,
60 g sviesto.

Pertepimui:

2 šaukštų želatinos,
0,25 stiklinės vandens,
380 g varškės,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės cukraus pudros,
60 g baltojo šokolado,
60 g pieninio šokolado,
60 g juodojo šokolado,
1 stiklinė grietinėlės.

Papuošimui:

200 g grietinėlės,
200 g šokolado,
cukraus pudros.

Kaip gaminti:

1. Sausainius sutrupinkite, suberkite cinamoną, sudėkite sviestą ir kruopščiai išmaišykite.

2. Formos su nuimamais kraštais dugną išklokite folija, patepkite sviestu. Sudėkite sausainių masę, tvirtai paspauskite. 20-iai minučių įdėkite formą į šaldytuvą.

3. Pertepimui užpilkite želatiną vandeniu, tegu pabrinksta. Tada ištirpinkite įstatę į indą su karštu vandeniu. paskui palikite atvėsti. Pertrinkite varškę, maišydami supilkite pieną, suberkite cukraus pudrą.

Padalinkite šią masę į tris dalis, kiekvieną įdėkite į atskirą indą. Į vieną dalį supilkite ištirpintą baltąjį šokoladą, į kitą – pieninį, į trečią – juodąjį. Į kiekvieną dalį įpilkite po trečdalį želatinos ir išmaišykite.

4. Grietinėlę išplakite, supilkite į šokolado ir varškės masę, išmaišykite.

5. Masę su baltuoju šokoladu sudėkite į formą ant sausainių pagrindo. Tada uždėkite sluoksnį iš pieninio šokolado, galiausiai – sluoksnį iš juodojo šokolado. Tortą pastatykite 3-ims valandoms į šaldytuvą, kad sustingtų.

6. Paskui apliekite šokoladą plakta grietinėle, apibarstykite šokolado drožlėmis ir cukraus pudra.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)