4 porcijoms Jums reikės (porcijoje – 150 kalorijų):

· 1 poro (baltosios dalies)
· 3 bulvių
· 2 skiltelių česnako
· 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
· 400 gramų špinatų
· 400 ml daržovių sultinio
· 200 ml riebios grietinėlės
· Papuošimui – poro žaliosios dalies
· Druskos, juodųjų pipirų – pagal skonį

Gaminimas:

1) Poro baltąją dalį nuplaukite ir supjaustykite. Bulves nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Puode įkaitinkite aliejų, sudėkite porus, suberkite česnaką, pakepinkite. Tuomet suberkite bulvių gabalėlius. Išmaišykite.

2) Špinatus nuplaukite ir nusausinkite. Į puodą supilkite daržovių sultinį, leiskite užvirti, tada sudėkite špinatus, bulves ir kepintus porus. Virkite, kol bulvės suminkštės. Tuomet viską sutrinkite trintuvu, pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Supilkite grietinėlę, gerai išmaišykite. Sriubą išpilstykite į dubenėlius ir papuoškite žaliąja poro dalimi.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)