Reikės:

5 kiaušinių trynių,
200 g cukraus,
150 ml grietinėlės (30 proc. riebumo),
600 g kvietinių miltų,
aliejaus kepimui

Kiaušinių trynius su cukrumi mediniu šaukštu sukau tol, kol ištirpo cukrus, o kiaušinių masė pasidarė puri. Įpyliau grietinėlės ir subėriau persijotus miltus. Išminkiau tešlą, kuri nelipo prie rankų, nei prie kočėlo. Išminkiau plonai blyną, pjausčiau pasirinkta forma žagarėlius ir padariusi skylutę išnėriau.

Viriau keptuvėje pripylusi daug aliejaus iki auksinės spalvos.

Apibėriau cukraus pudra.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)