Reikės:

2 kiaulės kojų
2 vištienos filė
1 kiaulienos karkos
2 morkų
1 saliero
1 svogūno
80 g žirnių
1 ryšulėlio baziliko
4 skiltelių česnako
2 lauro lapų

Gaminimas:

Kojas ir mėsą užpilkite vandeniu. Kai užvirs, pakeiskite vandenį ir virkite ant lėtos ugnies 4–5 valandas. Sudėkite pjaustytas daržoves ir virkite, kol mėsa atšoks nuo kaulų.

Baigiant virti įberkite druskos, pipirų bei lauro lapų. Sultinį perkoškite, kaulus išrinkite, mėsą supjaustykite. Virtą vištieną sumaišykite su bazilikais.

Sluoksniuokite: ant formos dugno suberkite žirnelius, karką bei vištienos filė su bazilikais. Sultinį pagardinkite išspaustu česnaku ir užpilkite formą. Patiekite su citrina. Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt