Reikės:

Biskvitui:

4 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
2 stiklinės miltų
1 arb. Šaukštelis kepimo miltelių

Įdarui:

plakamosios grietinėlės 35 proc. rieb., 420 g
3-4 šaukštai cukraus
200 g šilauogių, 200 g aviečių ar kitų mėgstamų uogų.

Papuošimui agurklių žiedų, vyšnių, raudonųjų serbentų ar kitų uogų.

Gaminimo būdas:

Kiaušiniai išplakami su cukrumi, atskirame inde miltais sumaišomi su kepimo milteliais. Į išplaktus kiaušinius su cukrumi įdedami miltai, viskas išmaišoma. Masė supilama į kepimo indą ir kepama 20-25 minutes, priklausomai nuo kiekvieno orkaitės.

Atvėsinus, biskvitas pjaunamas per pusę.

Grietinėlė išplakama su cukrumi. Tepama ant biskvito sudedamos uogos, uždedamas kitas biskvitas, visas tortas aptepamas grietinėle ir puošiamas uogomis.

Skanaus!

Dėkojame Evelinai už receptą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją