Sumuštinukai su brokolių kremu (4)

2017 balandžio mėn. 21 d. 00:00
Sveikesnis pasirinkimas!

Salotos su avokadu, kiaušiniais ir šonine (3)

2017 balandžio mėn. 8 d. 00:00
Šis receptas atsiųstas konkursui „Patiekalai su kiaušiniais“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Skrudinti avinžirniai (1)

2017 balandžio mėn. 6 d. 00:00
Sveikesnis užkandis.

Kiaušiniai avokade su šonine ir sūriu (3)

2017 balandžio mėn. 5 d. 00:00
Receptorius
Norėdami patikrinti, ar avokadas prinokęs, lengvai spustelkit jį pirštu - turėtumėt gan lengvai įspausti duobutę. Jei avokadas jausis labai minkštas, beveik košės konsistencijos, jis bus jau pernokęs. Kietas avokadas bus vis dar žalias.

Jautienos tartaras su naminiu majonezu

2017 balandžio mėn. 4 d. 00:00
Stopkadras / LRT
Pradžiuginkite save ir artimuosius neįprastu patiekalu – jautienos tartaru, pagardintu įvairiomis daržovėmis, bulvine balanda ir šviežiu majonezu.

Suktinukai su kumpiu ir sūriu (1)

2017 balandžio mėn. 1 d. 00:00
Receptorius
Humoro jausmo nestokojantys recepto autoriai štai kaip pristato šį skanėstą: jei nenori būti susisukęs, paragauk šių suktinukų.

Paskanaukime: naminiai kibinai su viščiukų šlaunelių mėsos įdaru (4)

2017 kovo mėn. 30 d. 12:04
Organizatorių nuotr.
Žinoma virtuvės šefė ir grilio meistrė Halina Bovševič siūlo pasigaminti kibinus su liesesne ir sveikesne - viščiukų šlaunelių mėsa. Paskanaukime!

Sumuštinis su avokadu, saulėgrąžų sėklomis ir daigais

2017 kovo mėn. 25 d. 00:00
Valgykime sveikiau
Pavasariu kvepiantis sumuštinis. Arba nepalyginamai sveikesnė įprasto sumuštinio alternatyva. Vietoje sviesto tepame avokadą, jį pagardiname citrinos sultimis, druska ir pipirais. Galima dar ir kažką aštresnio pridėti, kaip pavyzdžiui kajeno pipiro ar čili miltelių. Tada užberiame saulėgrąžų sėklų ir susmulkintų ridikėlių, o ant viršaus užklojame saulėgrąžų daigais.

Gaivus ir greitai pagaminamas užkandis (1)

2017 kovo mėn. 18 d. 00:02
Skaitytojo nuotr.
Šis receptas yra atsiųstas konkursui „Valgau be sąžinės graužimo“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Burokėlių ir pupelių užtepėlė (2)

2017 kovo mėn. 15 d. 00:00
Valgykime sveikiau
Kepti burokėliai ir baltosios pupelės sutrintos su česnaku, kuminu ir kajeno pipirais pavirsta į gana pikantiško skonio užtepėlę. Labai skanu mirkyti įvairių daržovių lazdeles, tepti ant duonos arba tiesiog kabinti šaukštu.