Vegetariška kuskuso ir daržovių užkepėlė (1)

2017 birželio mėn. 6 d. 00:02
Recepto autorė
Tiems, kas ieško sočių, bet vegetariškų patiekalų – ši kuskuso užkepėlė bus idealus pasirinkimas!

Perlinės kruopos su grybais (3)

2017 kovo mėn. 27 d. 00:00
Valgykime sveikiau
Skanus, sotus, nebrangus ir sveikas patiekalas perlinių kruopų ir grybų mėgėjams.

Iš vakaro paruošiama avižinė košė (4)

2017 kovo mėn. 7 d. 00:00
Valgykime sveikiau
Dažniausiai rytais kiekviena minutė būna aukso (jei ne deimanto) vertės. Ir kartais dėl to gali nukentėti pusryčiai. Ai, sakome, užkąsiu kažką vėliau arba paskubomis užsiverčiame kavos puodelį ir pro duris. O pusryčiai, kaip moko mus mitybos specialistai, yra dalykas rimtas ir svarbus. Kaip išmintinga yra slides ruošti vasarą, taip ir pusryčiais pasirūpinti iš vakaro.

Patarimai, kaip paruošti gardžiausius kruopų garnyrus (2)

2017 sausio mėn. 25 d. 10:30
Nors daugeliui kruopos asocijuojasi vien tik su pusrytine koše bei studijų laikais, iš šių maistingų produktų galima pasigaminti ir ypač gardžių patiekalų. Svarbiausia, kad juos paruošite itin greitai.

Ryžiai su pievagrybiais (6)

2016 rugpjūčio mėn. 19 d. 00:00

Bolivinės balandos salotos (3)

2016 balandžio mėn. 16 d. 00:00
Salotų sezonas sparčiai artėja, o lėkštėse (ir už lango) norisi vis daugiau žalumos, o dar palaukti šiek tiek reikės, kol galėsim rauti ridikėlius ir skinti salotas iš daržų. Ir nereikia pamiršti, kad salotos gali būti ir nebūtinai vien iš žalių lapelių.

Kruopos - ne tik košei, bet ir įmantriems patiekalams

2016 vasario mėn. 29 d. 13:53
Žodis „kruopos“ mums dažnai asocijuojasi su košėmis, tačiau Lietuvoje atsiranda vis daugiau įvairesnių jų rūšių, atkeliaujančių iš tolimiausių kraštų. Auganti pasirinkimas skatina kurti ir ieškoti įdomesnių kruopų pateikimo būdų nei įprastos košės.

Avižinių dribsnių blyneliai su varške (1)

2016 vasario mėn. 5 d. 00:00
Asmeninio albumo nuotr.
Šis receptas yra atsiųstas konkursui „Gardžiausi Lašininio blynai“. Kviečiame dalyvauti ir jus!

Grikių kepinukai (4)

2016 sausio mėn. 14 d. 00:00
Pastebėjau, kad labai dažnai valgau grikių košę, matyt, studentiškas gyvenimas turi tam įtakos. O su dažnumu ateina ir nuobodulys, kuris verčia kažką keisti, kažkaip kitaip pagaminti.