Greituoju būdu rauginti agurkai valgyti galima vos po 2 val. (29)

2017 birželio mėn. 22 d. 00:00
Rauginti agurkai
Audronė Zemenskienė
Pabandykite agurkėlių užsiraugti greituoju būdu. Kiti šį būdą vadina tiesiog sausuoju. Agurkus skanauti galima po 1,5–2 val.

Daržovių šulinys (2)

2017 birželio mėn. 19 d. 00:01
Daržovių šulinys
Audronė Zemenskienė
Pateikiame idėją, kaip patraukliai ir įdomiai pateikti daržoves.

Įdarytos trispalvės paprikos (5)

2017 birželio mėn. 14 d. 00:01
Trispalvės paprikos
Audronė Zemenskienė
Šis patiekalas ne tik traukia akį, bet ir nustebins puikiu skoniu.

Baklažanai, įdaryti daržovėmis ir grikiais (5)

2017 birželio mėn. 10 d. 00:00
Baklažanai, įdaryti daržovėmis ir grikiais
Nepakartojamo skonio, o kartu ir sveikas patiekalas, kurį galite valgyti nesukdami galvos dėl per didelio kalorijų skaičiaus.

Morkų kotletai su ciberžole (2)

2017 balandžio mėn. 20 d. 00:00
Švelnūs morkų kotletai. Receptas visai nesudėtingas, kotletai labai skanūs, prie jų tinka grietinė.

Šiltos žiedinio kopūsto ir pievagrybių salotos (7)

2017 kovo mėn. 24 d. 00:00
Šiltos žiedinio kopūsto ir pievagrybių salotos
Recepto autorė
Šios salotos puikiai atstos ir antrą patiekalą, nes yra labai sočios. Darbo nėra daug, o skonis, toks, kad nesuprasi ką valgai. Tikrai vertos būti pagaminamos ir suvalgytos.

Pirštelius aplaižysite: daržovių blynai (6)

2017 kovo mėn. 10 d. 00:00
Valgykime sveikiau
Siūlau išsikepti blynus iš daržovių – bus sveika vakarienė. O kad būtų ir sočiau, valgykite blynus kartu su daigintais grūdais ir pupelėmis, sėklomis. Puikiai tinka ir silkė, sūdyta ar rūkyta lašiša. Paskaninkite graikišku jogurtu ar grietine. Aš užsibėriau daigintų mung pupelių ir lukštentų kanapių sėklų.

Neapsakomas gardumas: bulviniai blynai su varške (4)

2017 kovo mėn. 8 d. 00:00
Neapsakomo gardumo pyragėliai!

Baklažanai su parmezanu (1)

2017 vasario mėn. 2 d. 00:00
Gardus daržovių patiekalas.

Saldžiųjų bulvių blynai

2016 gruodžio mėn. 30 d. 00:00
Bubblekitchen
Nežinau kodėl, bet Bubble kitchen rasite nemažai receptų su saldžiomis bulvėmis. Na, taip jau gaunas, kad mes jas labiau mėgstam nei įprastas bulves. Ir nepaisant to, kad jos sveikesnės ir visai kitokio skonio, mes siūlome karts nuo karto ant savo stalo patiekti ne įprastinius riebius bulvinius blynus, o šiuos spalvotus kvapnius saldžių bulvių blynelius.