Įdaryti pievagrybiai

2016 gruodžio mėn. 19 d. 00:03
Įdaryti pievagrybiai
Recepto autorės nuotr.
Egzotiška ir labai skanu.

Grybų apkepėlės (4)

2016 rugsėjo mėn. 22 d. 00:00
Gaminimo laikas: 30 min Porcijų skaičius: 4 Kcal: 473

Gardumėlis: grybų užtepėlė (3)

2016 rugsėjo mėn. 6 d. 00:00
Pagal suomių mėgstamą receptą siūlome pasigaminti gardžią grybų užtepėlę.

Gardumėlis: marinuoti baravykai (11)

2016 rugpjūčio mėn. 26 d. 17:09
Miškai pilni grybų, metas rinkti ir konservuoti! Žiemą pirštelius aplaižysite.

Ryžiai su pievagrybiais (6)

2016 rugpjūčio mėn. 19 d. 00:00

Laiko patikrintas pats sveikiausias receptas – rauginti grybai (18)

2015 rugsėjo mėn. 28 d. 17:57
Miškuose užderėjus grybams, siūlome prisiminti seną gerą grybų konservavimo receptą, kuriuo pasidalino DELFI skaitytoja Eugenija, o išmoko jį iš savo anytos, kilusios ir tikro grybų rojaus - Labanoro apylinkių. Beje, rauginimas - vienas sveikiausių konservavimo būdų, nes raugintuose produktuose tikrai neapsigyvens mirtinai pavojingos botulizmo bakterijos, taip mėgstančios marinuotus konservus.

Greita ir skanu: grybų kotletai (15)

2014 rugpjūčio mėn. 23 d. 00:00
Nežinote, ką daryti su grybais? Tiesiog pietums išsikepkite kotletukų!

Grybų šaldymo subtilybės (11)

2013 rugsėjo mėn. 26 d. 19:28
Raugti, marinuoti ar kitaip konservuoti grybai – puiku, tačiau jais sriubos ar kepinių nepagardinsi. Tokiu atveju geriausiai tinka šaldyti arba džiovinti grybai. Patarimai, kaip tai padaryti tinkamai.

Graikiškas baravykų receptas (5)

2013 kovo mėn. 24 d. 00:00
Grybų mėgėjams - pikantiškas patiekalas.