konservavimas

Greituoju būdu rauginti agurkai valgyti galima vos po 2 val. (29)

2017 birželio mėn. 22 d. 00:00
Rauginti agurkai
Audronė Zemenskienė
Pabandykite agurkėlių užsiraugti greituoju būdu. Kiti šį būdą vadina tiesiog sausuoju. Agurkus skanauti galima po 1,5–2 val.

Raugintos morkos - gardumėlis žiemai (3)

2016 lapkričio mėn. 19 d. 00:00
Raugintos morkos – visiškai nebūtinai rudens derliaus šventė. Karts nuo karto užraugiu nedidelį kibirėlį morkų ir žiemą, nes jos tobulai tinka vakarui su gera knyga ar filmu, kai norisi ko nors pagraužti.

Cukinijų ir morkų uogienė (5)

2016 lapkričio mėn. 7 d. 00:01
Cukinijų ir morkų uogienė
Recepto autorės nuotr.
Uogienė yra labai skani, tokia visa traški. Iš dvigubos produktų normos išviriau 2,5 l uogienės ir liko šaukštas paragauti – skanu!

Rauginti kopūstai su spanguolėmis ir obuoliais (5)

2016 lapkričio mėn. 3 d. 00:00
Tradicinės šeimos atsargos žiemai.

Su burokėliais marinuoti žiediniai kopūstai (3)

2016 lapkričio mėn. 2 d. 00:01
Be to, kad yra puikaus skonio, pagal šį receptą marinuoti žiediniai kopūstai yra neapsakomai dekoratyvūs ir puošia stalą.

Totoriškas konservuotų baklažanų receptas

2016 spalio mėn. 31 d. 00:00
Pasigaminkite ir žiemą ragaudami džiaugsitės!

Unikalus receptas su citrinomis: naudos gausite tris kartus daugiau (45)

2016 spalio mėn. 29 d. 18:59
Citrina – žinomas, virtuvėje dažnai naudojamas vaisius. Citrinų deda į salotas, kad suteiktų kvapo, skonio, deda į įvairiausius patiekalus ir, žinoma, į saldumynus. Mes naudojame ne tik sultis, bet ir odelę. Galime išgerti citrinos sulčių ar pasimėgauti jų rūgščiu skoniu, suvalgius griežinėlį, rašo portalas fithacker.ru.

Rauginti raudonieji kopūstai su obuoliais (1)

2016 spalio mėn. 29 d. 00:00
Užsiraukite raudonųjų kopūstų su kadagiais ir kalendra – labai sveika visai virškinimo sistemai.

Obuolių ir putino uogų marmeladas (5)

2016 spalio mėn. 29 d. 00:00
Marmeladui geriausiai tinka antaniniai obuoliai.