Pikantiška žuvienė (13)

2017 birželio mėn. 25 d. 00:00
Recepto autorė
Sriuba pavyko labai skani.

Ešerio filė švelniame padaže (2)

2017 birželio mėn. 23 d. 00:00
Recepto autorė
Ši žuvytė mums labai patiko. Labai skanus, nors ir paprastas padažas čia puikiai tiko.

Žuvis ekvadorietiškai

2017 birželio mėn. 11 d. 00:00
Recepto autorė
Labai vasariškas, spalvingas ir sveikas žuvies patiekalas papildys Jūsų vasaros meniu.

Lengvos lašišos salotos (2)

2017 birželio mėn. 3 d. 00:02
Recepto autorė
Šias salotas gaminau iš likučių nuo vakarienės ir jos tikrai neprastos gavosi.

Žaliosios salotos su avokadu ir lašiša (4)

2017 gegužės mėn. 31 d. 00:01
Recepto autorė
Jei norite pasigaminti sočias salotas, naudokit avokadą, lašišą arba kitus riebius produktus – sotumas jausis žymiai ilgiau.

Žuvis, troškinta žaliajame petražolių padaže (2)

2017 gegužės mėn. 27 d. 00:00
Žuvis, troškinta žaliajame petražolių padaže
Recepto autorė
Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir laukiame jūsų receptų.

Salotos su lašiša Nicos stiliumi (5)

2017 gegužės mėn. 13 d. 00:00
Salotos su lašiša Nicos stiliumi
Recepto autorė
Lašiša likusi nuo vakar pietų, kaip ir bulvės. Pridėjus dar keletą ingredientų, gauname puikias salotas pietums.

Žuvis, troškinta su cukinija ir bulvėmis (1)

2017 gegužės mėn. 12 d. 00:02
Žuvis, troškinta su cukinija ir bulvėmis
Recepto autorė
Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir laukiame jūsų receptų.

Pyragėliai su žuvimi (1)

2017 gegužės mėn. 2 d. 00:01
Pyragėliai su žuvimi
Recepto autorė
Turėtų būti čeburekai, bet man liežuvis neapsiverčia jų taip vadinti, nes įdarui naudojau ne mėsą, o žuvį.

Beatos receptas: trys būdai, kaip iškepti lašišą, ir brokoliai su perlinėmis kruopomis (7)

2017 balandžio mėn. 29 d. 00:03
Dovilė Jakštaitė
Lašišą valgyti kasdien greitai pabostų, be to, ir nerekomenduojama. Kartais – skanu ir greita pagaminti, nereikia nei didelių mokslų, nei išmanymo. Pakanka išsirinkti, kokio skonio ji turėtų būti, ir 12-ai minučių pasiųsti į orkaitę. Per tiek laiko vos spėsite garnyrą pasiruošti ir stalą padengti.