Vištienos kotletai (2)

2017 birželio mėn. 2 d. 00:01
Recepto autorė
Vištieną maliau pati, nes pirkta malta vištiena gali būti skysta. Patiko ir vaikams, ir vyrui.

Apelsininė vištiena su medumi (1)

2017 balandžio mėn. 24 d. 00:00
Apelsininė vištiena su medumi
Recepto autorė
Norėtumėte kažko skanaus ir paprasto? Nenorite ilgai stovėti prie viryklės? Puiku. Siūlau jums patiekalą, kurį pagaminsite greitai ir dar greičiau suvalgysite.

Gardusis kiaulienos kepsnys su citrininiu padažu (2)

2017 balandžio mėn. 15 d. 00:00
Velykų stalui - sultingas ir gardus kepsnys!

Makaronai su špinatų pesto padažu

2017 balandžio mėn. 12 d. 00:00
Skanu ir greitai pagaminama.

Vištiena su kreminiu parmezano ir česnako padažu (3)

2017 balandžio mėn. 8 d. 00:00
Receptorius
Mūsų skonio receptoriai maiste jaučia glutamatą ir šis pojūtis yra vadinamas umami - tai penktas skonio pojūtis.

Patarimai, kaip gardžiai paruošti triušieną, avieną ir antieną (5)

2017 balandžio mėn. 3 d. 10:31
Nors tokia mėsa kaip aviena, triušiena ar antiena lietuviams pakankamai gerai pažįstama, tačiau iki šiol vartojama gana santūriai. Mitybos specialistai sako, kad mūsų tautiečiai be reikalo yra tokie atsargūs, nes ir iš šių mėsos rūšių galima paruošti puikių patiekalų. O be to jos turi ir daug sveikatai naudingų savybių.

Kepta vištiena su medumi

2017 balandžio mėn. 3 d. 00:01
Paprasta, bet ne prasta vištiena.

Gardūs pupelių virtinukai - pupinukai

2017 balandžio mėn. 2 d. 00:00
Valgykime sveikiau
Pupinukai – tai labai smagaus pavadinimo žemaitiškas patiekalas, gaminamas iš pupelių. Galima sakyti, kad tai paprasčiausi virtinukai, kuriuos dažniausiai galima sutikti pagamintus iš varškės ar bulvių. O dabar prie šio sąrašo galima pridėti ir virtinukus iš pupelių. Tačiau maistine verte pupinukai stipriai lenkia savo giminaičius iš varškės ar bulvių.

Pavasariškas derinys: kukuliai su šviežiomis žolelėmis

2017 kovo mėn. 31 d. 09:23
Mėsos kukuliai – visame pasaulyje populiarus patiekalas, kurį pavyksta suderinti beveik su viskuo: patiekti prie kruopų, bulvių ar tiesiog daržovių, pagardinti prabangiausias prieskoniais ar negirdėtais ingredientais.

Įdaryta cukinija

2017 kovo mėn. 31 d. 00:00
Receptorius
Nusipirkite produktų kelioms porcijoms, nes kai pagaminsite vieną, jau norėsis kitos.