jautiena

Sultingas jautienos didkepsnis (7)

2017 birželio mėn. 24 d. 00:00
Asmeninis archyvas
Didkepsnis pavyko sultingas, o garstyčių ir sviesto padažas buvo puikus ir labai net tiko prie kepsnio.

Virtuvės šefas pataria, kaip išsirinkti mėsą kepimui (5)

2017 gegužės mėn. 13 d. 00:00
Gerokai užtrukęs pavasaris jau beldžiasi į duris, o kartu su juo – ir naujas lauko kepsnių sezonas. Ta proga žinomas virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas primena, kaip išsirinkti geriausią mėsą kepimui ant žarijų ir skatina nevengti naujovių, pavyzdžiui, išbandyti ant grotelių keptą triušieną.

Stikliniai makaronai su jautiena (2)

2016 rugpjūčio mėn. 24 d. 00:01

Kaip atpažinti šviežią ir kokybišką mėsą? (3)

2016 gegužės mėn. 13 d. 10:58
Jautiena vertinama dėl savo maistinių ir skoninių savybių. Tačiau kaip išsirinkti išties gerą ir kokybišką šios rūšies mėsą ir kokiose prekybos vietose jos pirmiausia ieškoti?

„Pasaulio virtuvės": aštrus jautienos troškinys (2)

2015 balandžio mėn. 29 d. 14:20
Restorano „Meksika" šefas Panagiotis Kasapispagamins tradicinį meksikiečių patiekalą - Chili con carne (čili troškinį).

Jautienos kepsnys su Argentinos aistra (10)

2014 vasario mėn. 13 d. 17:20
Argentina garsėja ne tik aistringuoju tango, bet ir gardžiais mėsos patiekalais. Jie puikiai nusimano kaip elgtis su mėsa: kaip ją paruošti ir kaip gardinti. Vienas iš populiariųjų tokių pagardų, be kurio argentiniečiai neįsivaizduoja mėsos patiekalo, yra čimičuri (angl. chimmichurri).

Jautienos išpjova su kavoje brandintomis bulvėmis (7)

2013 gruodžio mėn. 30 d. 13:00
Organizatorių nuotr.
Artėjant Naujųjų metų šventėms, dažnai susimąstome, kaip pasiruošti ir palydėti paskutinę metų dieną, kad kiti metai būtų sėkmingi?

Delikatesinis vyniotinis (1)

2013 balandžio mėn. 15 d. 17:35
Patiekalas gurmanams.