vegetariški patiekalai

Tobulai skanūs kepti pievagrybiai (4)

2017 liepos mėn. 8 d. 00:00
Recepto autorė
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano vasaros skanėstas“. Dėkojame Anželikai ir laukiame jūsų receptų.

Avinžirnių troškinys kataloniškai (8)

2017 birželio mėn. 27 d. 00:00
Recepto autorė
Šis kataloniškas avinžirnių troškinys yra be galo skanus ir maistingas, ir, be abejonės – labai sotus! Be to, troškinys vegetariškas, tad visiems vegetarams bus dar viena papildoma idėja vegetariškame meniu.

Greituoju būdu rauginti agurkai valgyti galima vos po 2 val. (29)

2017 birželio mėn. 22 d. 00:00
Rauginti agurkai
Audronė Zemenskienė
Pabandykite agurkėlių užsiraugti greituoju būdu. Kiti šį būdą vadina tiesiog sausuoju. Agurkus skanauti galima po 1,5–2 val.

Daržovių šulinys (2)

2017 birželio mėn. 19 d. 00:01
Daržovių šulinys
Audronė Zemenskienė
Pateikiame idėją, kaip patraukliai ir įdomiai pateikti daržoves.

Greitai paruošiami vegetariški blyneliai (5)

2017 birželio mėn. 15 d. 00:00
Recepto autorė
Labai greitai ir lengvai paruošiami vegetariški blyneliai. Jums prireiks tik kopūsto, keleto kiaušinių, šiek tiek miltų bei prieskonių ir blyneliai bus greitai paruošti!

Minkšti ir purūs kokosiniai varškėčiai (1)

2017 birželio mėn. 12 d. 00:00
Kokosiniai varškėčiai
Audronė Zemenskienė
Šiems nuostabaus skonio varškėčiams išskirtinumą suteikia kokoso drožlės.

Baklažanai, įdaryti daržovėmis ir grikiais (5)

2017 birželio mėn. 10 d. 00:00
Baklažanai, įdaryti daržovėmis ir grikiais
Nepakartojamo skonio, o kartu ir sveikas patiekalas, kurį galite valgyti nesukdami galvos dėl per didelio kalorijų skaičiaus.

Vegetariška kuskuso ir daržovių užkepėlė (1)

2017 birželio mėn. 6 d. 00:02
Recepto autorė
Tiems, kas ieško sočių, bet vegetariškų patiekalų – ši kuskuso užkepėlė bus idealus pasirinkimas!

Kepti obuoliai su varškės įdaru (4)

2017 birželio mėn. 4 d. 00:00
Kepti obuoliai su varške
Audronė Zemenskienė
Šis desertas patiks ir mažiems, ir dideliems.

Meksikietiškos pomidorų salotos (2)

2017 birželio mėn. 4 d. 00:00
Recepto autorė
Šios salotos paruošiamos labai greitai ir paprastai, o skonis – superinis! Meksikietiškos pomidorų salotos (isp. Pico de Gallo) Lotynų Amerikos virtuvėje dažniausiai valgomos kartu su takais, fajitomis, įvairia kepta mėsa ir žuvimi. Taip pat salotos labai skanios su bulvių ar tortilijų traškučiais.