700 gr. kiaulienos,
1 didelis svogūnas,
pagal skonį česnako(naudojau 5 skilteles),
daržovės vėlgi pagal poreikį arba ką turime šaldtuve(aš naudojau paprika,morka,saliero stiebai),
apie 1 stiklinę ryžių,
druska,pipirai pagal skonį.

Visą šį reikalą gaminame gilioje keptuvėje.

Kiaulieną supjaustome 1 kąsnio gabaliukais ir apkepiname 3-5 min., sudedame smulkintus svogūną, česnakus ir troškiname 5 min.

Tada sudedame smulkintas daržoves, ryžius, suberiame prieskonius, užpilame vandeniu, kad apsemtų (galima sultiniu) ir troškinti iki kol ryžiai bus minkšti.

Už receptą dėkojame Odetai iš feisbuko puslapio „Samčio užrašai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)