Mums reikės:

1. 6 kiaušinių (6 kiaušinių baltymų ir 1 trynio);
2. Pilno grūdo avižinių dribsnių (1 pilna stiklinė);
3. 25 g. proteino (sportuojantiems);
4. Riešutų sviesto (2 arbat. šaukšteliai);
5. 1/2 varškės 0,5 proc. riebumo;
6. Graikiškas jogurtas (2 valg. šaukšt.);
7. 1/2 arbat. šaukšt. cinamono;
8. 1/2 arbat. šaukšt. vanilinio cukraus.
9. Kokosų aliejus (1 arbat. šaukšt.)

Pagardui:

1. Spanguolių uogienė (iš mamos skaniausia);
2. Migdolų drožlių.

Gaminame:

1. Pirmiausiai pasiruošiam miltus iš avižinių dribsnių. Stiklinę avižų supilam į blenderį ir sumalam, sumaišom su proteinu (jeigu jį įtraukėte į gamybos procesą). Sumalę avižas, jas susipilame į stiklinę ir pasiliekam, vėliau panaudosim.

2. Blenderis vėl tuščias. Dedame 6 kiaušinių baltymus ir 1 kiaušinio trynį. Plakame. Sudedame cinamoną, vanilinį cukrų, riešutų sviestą bei graikišką jogurtą. Plakame. Įdedame varškę. Plakame. Ir galiausiai, supilame į visą bendrą masę savo pasigamintus miltus. Paskutinį kartą plakame.

3. Supylę į indą masę, einam kepti blynų ant kokosų aliejaus.

Pasiskaninam ir saldžiai palydim žiemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)